Sobre nosaltres

La nostra missió

Fer un producte que conserve l’esència de la tradició valenciana es molt important per a nosaltres. Per això, els fem a la manera tradicional pas a pas, per a que queden uns bunyols totalment casolencs, com es feien abans. Es nota en el sabor i en la calitat.

Utilitzem un llibrell tradicional de fanc i tratem a ma tots els ingredients fins al resultat final. El rent que utilitzem es el que gasten els forners per a fer pa. Ademés, sabem que un bon producte artesà requerix el seu temps, i tenim conte de deixar reposar la massa el temps que necessite.

La calitat dels ingredients es molt important per a un bon resultat, i ademés de utilitzar ingredients de procedència valenciana i de gran calitat, afegim carabassa ecològica, i la farina es sense conservants ni aditius.

Com fem els bunyols

Primer seleccionem les carabasses, les tallem i les coguem al forn. Una vegada torrades, les pelem i desfem la resta amb aigua calenta en un llibrell. Afegim rent, i quan està tot desfet, afegim la farina. Finalment, amassem manualment la massa una bona estona, i la deixem tapada, reposant fins que putje.

Calfem l’oli de girasol a la temperatura adequada i fregim els bunyols donant-los la forma típica del foradet al mig. Una vegada fregits es posa sucre al gust.

Per als de figa, utilitzem la mateixa massa de carabassa, però afegim una figa seca prèviament banyada amb una mica d’anís de pastes. Aquest bunyol es redó i cada bunyol du una figa dins.

On estem?

 

Us anirem informant, si no apareix en la web podeu telefonar al 658547120 o manar un correu a bunyolers@elstonetsdelcarme.es

Els Tonets del Carme